sakura

Alla inlägg den 3 maj 2014

Av Malin - 3 maj 2014 21:43

Tidig morgon och jag ville inte alls upp idag faktiskt, fy tusan vad jobbigt det var. haha


Men men, ut kom jag och hästarna fick mat och komma ut, jag hann göra alla sysslor innan jag och Sakura gick bort till ridhuset för lite löshoppning.

Gick väl bra idag med men hon var piggare än vanligtvis :p Vid första hoppen så rusade hon emot hindrena, första hindret trodde jag hon skulle falla över, andra rev hon men hon hoppade det tredje.


Så vi fick lov att släppa henne senare för att få henne lite mer lugn i takten :p Kan säga att när jag ledde fram henne fick jag hänga i tränset och även vända runt för hon var super duper taggad, hahahaha


Men hon lugna sig, att släppa senare och stanna till innan gjorde att hon kom in i bra fart och tog hindrena bra. Däremot rev hon en gång till lite senare då hon kom fel på första och kom då för nära andra, men det gick bra. Hon hoppar trots allt 3:e hindret trots ras och det berömde tränaren för då dom flesta brukar stanna/vägra för hindret efter också, så hon bra skalle sa hon.


Så det är lovande inom hoppningen men hon måste få ner farten, visst ska dom tycka det är kul och bli taggade men dom ska inte rusa emot hindrena för då kommer dom in fel osv osv. Så det är mycket träning på just farten bland annat och sedan att hålla den gångart man ber om, ta in svängar och även snäva svängar osv.

Vi får se hur det går under sommaren, första tävlingen som är den 17:e kommer vi tyvärr inte iväg till och vet helt ärligt inte om dom kommer iväg på någon annan, A har ingen som kan köra och jag har inget körkort heller tyvärr.


Vi får se, kanske blir det bara träningar detta år!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards