sakura

Direktlänk till inlägg 28 december 2014

Härlig vinterdag + bilder

Av Malin - 28 december 2014 13:52

Ja idag har det varit många friska minusgrader kan jag tala om, hade morgon i lilla stallet idag och Moa hade i stora.

På mätaren i stora stallet stod det på -24 grader ute och i lilla -22 grader, så det låg väl omkring 22-24 minus ute där idag och det lär ju ha varit mer under natten... FY TUSAN!


Skulle ha ridit med Moa MEN först var bussen sen ut, var något krångel med den så blev 10min sen. Väl ute så går Sakuras höställning sönder, hon har tydligen stått och tuggat på ena sidan och ja nu bröts den av :p Så fick krångla med det och ta ur hö ur näten osv.


Sedan var det vattning och borstning så jag hann inte med Moa, hon var typ klar när jag skulle fylla på vatten åt alla. Så himla tråkigt :( Hade bussen varit i tid och allt krångel hade varit BRA då hade jag hunnit rida med henne. Men men, en annan gång får det bli helt enkelt.


Jag och Sakura tog oss ut på en liten tur själva, blev en barbackatur, red runt byn men svängde in i skogen uppe vid renoveringshuset så tog vi en liten galopp i backen <3 Sedan blev det lite trav också men mest skritt.

Trots att hon stått i stort sätt hela julen samt innan, med undantag av någon promenad, skrittur så skötte hon sig som vanligt!

Inga konstigheter alltså, var ju lite skeptisk till och rida barbacka på pigga hästar men hon var ju lugn igår när vi var ute och gick så, why not liksom.


Väl hemma fick hon täcke på sig i hagen och lite gottis efteråt ;)


I andra stallet gick allt väldigt fort vilket var väldigt skönt :)

Fyllde även på med spån i bägge stallen, Sakuras var smådrygt för det frös fan till lite vid vattningen :/ Suck..


Nåja, blev en promenad med Miraz för det var fasen lite kallt och rida faktiskt så jag och Miraz tog oss en tur runt byn. Vi joggade en hel del med vilket hon gjorde med spetsade öron kan jag tala om :) Lugn och fin..


Men sen, raksträckan jag går från bussen där brukar hon börja hoppa och studsa men idag var hon lugn tills en bil kom bakom oss :p HAHA... Så hon fick snällt gå ner i diket och stå där medans han åkte förbi och hon lät väl sitt busläte och små hoppa med frambenen men thats it, duktig tjej ;)


Men hon var lite bus efter bilen, men lugnade sig när jag sa åt henne.

Så idag var hon så snäll så, uppskattar verkligen att få komma ut igen och det är skönt att aktivera dom igen. Kanske inte den roligaste temeraturen men man överlever ;)


Bjuder på lite bilder!


                 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 1 november 2015 23:45

Denna sida har varit död ganska länge nu och jag ska säga att jag säkert inte kommer uppdatera varje dag. Men nu har den legat nere pga en massa saker som hänt och sen har jag även legat sjuk.   Men igår och i förrgår så red Anna Miraz, ut i sk...

Av Malin - 17 oktober 2015 21:29

Vilken underbar dag det varit idag alltså =D   Blev en tidig start på dagen också, halv 7 i morse ringde kl och kvart i var jag ur sängen. Käkade frukost och gjorde sedan mig klar och fick skjuts till Höjen för och möta upp Moa och hennes mamma. ...

Av Malin - 16 oktober 2015 20:15

Idag blev det vila för fröken igen.   Borstade henne och gav lite hö igen då dom inte hade så mycket mat i hagen. En mysdag helt enkelt även idag :)   Sedan hade jag mockning av ligghallarna så det gjorde jag innan jag tog in Miraz. Skönt...

Av Malin - 15 oktober 2015 22:36

Igår var det en fin dag igen, solen lyste men det var kyligt ute, inte som i förrgår men mot kvällningen blev det mera.   Det blev en kort barbackatur med Anna, mesta delen skritt men vi travade faktiskt lite med =) Väldigt trevligt och mysigt. ...

Av Malin - 13 oktober 2015 21:11

Idag var det riktigt kyligt ute kan jag tala om, solen lyste förvisso men den värmde inte så speciellt mycket. Nu märks det att vintern är påväg, speciellt dessa dagar då det är såhär kyligt. Det visas att det ska bli runt 3- under natten hos oss, in...

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards