sakura

Direktlänk till inlägg 21 juni 2014

Midsommar =D

Av Malin - 21 juni 2014 12:04

Tja nu har jag varit dålig igen med att hålla igång denna skit, ingen nyhet när det är mig det gäller.


I torsdag tog jag en liten runda med Sakura mot Sveden, sedan vände jag då jag ville hålla mig på mjukt underlag idag. Hade regnat så hon var mjuk i hovarna och vill inte vara taskig mot henne direkt.

Mesta delen skritt men det blev en del travarbete med, gick väl bra. Pigg och glad ;) som alltid.


Tog en promenad med Miraz också, tillsammans med LillC. Miraz blev väldigt glad över sällskap och ville trava efter när dom travade. Blev lite sur på mig en vända men hon ska faktiskt inte trava så! Men hon skötte sig sen.


Just det, städa en vrå i stallet först av allt i morse. Tog sin tid men bra blev det ;)
Fick lite beröm över att jag skruva ner en lampa och gjorde ren, har ingen annan gjort tydligen. Jag tyckte dock det var en självklar sak att göra.


Så efter lite mer än 4 timmars städ utan pause så pysslade jag om mina kära hästar <3


--------------------------------------------------------------------


Igår, fredag och Midsommarafton i sig så var jag ut och städa boxen, storstädning. Tog lite mer än 4 timmar och jag tror det blev bra? haha... Är det något så säger han nog till mig :) 


Gick även över med Miraz till beteshagen idag, Sakura blev överlycklig och dom for runt i full galopp och flög i luften och hade sig... Inte direkt det hon skulle ha gjort men det verkar inte ha påverkat något, så då bör hon väl vara helt frisk, lr?


Åkte hem när det hade varit lugnt i hagen under en tid.


Sen blev det midsommarmiddag hos svärmor på em, blev där i några timmar. Mycket trevligt och mycket god mat och efterrätt. 


Åkte sedan och nattade hästarna samt kollade till Miraz så det fortfarande var ok med henne.

Jag verkligen älskar den ponnyn <3 Ingen häst syns till i hagen men jag går in och ropar Miraz och vem om inte Miraz kommer i full galopp och spetade öron mot mig :D Min goseponny, stannade precis framför mig och myste lite.


Sakura kom givetvis också fram så det blev mys med båda tjejerna, men hon hakade nog mest bara på Miraz ;) Hon har slutat komma när jag ropar på henne.

Minns förr när hon gnägga så fort hon såg mig och kom fram, nu kommer hon bara ibland :p


Fast med Miraz kommer hon jämt, för hon följer hennes fotspår, hahaha


Några bilder från igår, Midsommarafton!


         

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 1 november 2015 23:45

Denna sida har varit död ganska länge nu och jag ska säga att jag säkert inte kommer uppdatera varje dag. Men nu har den legat nere pga en massa saker som hänt och sen har jag även legat sjuk.   Men igår och i förrgår så red Anna Miraz, ut i sk...

Av Malin - 17 oktober 2015 21:29

Vilken underbar dag det varit idag alltså =D   Blev en tidig start på dagen också, halv 7 i morse ringde kl och kvart i var jag ur sängen. Käkade frukost och gjorde sedan mig klar och fick skjuts till Höjen för och möta upp Moa och hennes mamma. ...

Av Malin - 16 oktober 2015 20:15

Idag blev det vila för fröken igen.   Borstade henne och gav lite hö igen då dom inte hade så mycket mat i hagen. En mysdag helt enkelt även idag :)   Sedan hade jag mockning av ligghallarna så det gjorde jag innan jag tog in Miraz. Skönt...

Av Malin - 15 oktober 2015 22:36

Igår var det en fin dag igen, solen lyste men det var kyligt ute, inte som i förrgår men mot kvällningen blev det mera.   Det blev en kort barbackatur med Anna, mesta delen skritt men vi travade faktiskt lite med =) Väldigt trevligt och mysigt. ...

Av Malin - 13 oktober 2015 21:11

Idag var det riktigt kyligt ute kan jag tala om, solen lyste förvisso men den värmde inte så speciellt mycket. Nu märks det att vintern är påväg, speciellt dessa dagar då det är såhär kyligt. Det visas att det ska bli runt 3- under natten hos oss, in...

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards