sakura

Alla inlägg den 8 juni 2014

Av Malin - 8 juni 2014 18:19

Idag har det varit stekhett alltså, jisses. Och jag vet inte hur jag tänkte när jag klädde mig, hahaha

Mjukisar och min tunna långärmade tröja :p Tur nog hade jag linne under (ja ännu värre) så jag kunde ta av mig till den.


Gick iaf till stallet först och lämnade väskan samt hämtade schabrak, mat och flugspray sedan traskade jag bort till hästarna som blev glada när jag kom.


Tog ut Sakura och gjorde henne klar, sedan så stack hon och jag ut på en skrittur runt byn :)
Barbacka (ok schabrak) och i grimman, min fina tjej <3 Hon blev glad att få komma ut på lite äventyr och inte bara gå i hagen hela tiden. 

Vi lär vänja in fötterna igen med gruset, hon har blivit för van med gräs/mjukt underlag under dessa två veckor hon stått i hagen i princip hela tiden så hon ömmar.


Gick ruskigt bra idag dock, så det känns bra. Men man blir ändå nojig och det gör ont i matteshjärta när hon ömmar till osv. Usch..


Sedan så var det Miraz tur och började med att borsta och dona med henne medans hon fick äta sin mat.

Sedan så satte jag schabraket på henne för jag tänkte att jag kunde prova hänga på tösen, så när vi var klara gick vi in i skogen bredvid hagen och letade efter någon bra stubbe/sten och jag fick aldrig till riktigt så att jag kunde hänga över henne så det slutade med att jag hoppade upp direkt på henne.


Det gick ruskigt bra, i grimma och ett grimskaft :p Glömde givetvis knäppa hjälmen med så fick snabbt göra det när jag suttit upp. Miraz började gå framåt men ptroade henne och tog i grimskaftet och hon stannade snällt på en gång så lyssnar gör hon ruskigt bra fortfarande.


Sedan så började hon skrapa med frambenet (tigga typ) så då bad jag henne gå fram något stel sedan stannade jag henne igen och då började hon igen så bad henne gå framåt igen. Öronen framåt hela tiden och sen tog jag en bild och sedan hoppade jag av.


Tänkte att sitta upp korta stunder nu kan vara en bra idé, står inte på förens vi ska börja skritta ut lite igen =D Gud så jag längtar och Miraz är lika snäll och framåt som hon alltid varit. Älskar att få vara med och få vara i centrum.


Blir en kanonbra sommar detta tror jag!!


Bilder från idag!


           

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards