sakura

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Malin - 16 juni 2014 22:31

Vad jag är seg och trött, sliten minst sagt :(


Sjukt mycket på jobbet igen så det känns givetvis i kroppen, sen sov man jävligt dåligt också såklart under dagen.


Men jag tog mig ut till stallet och fixade med Miraz (Sakura hann jag inte mer än titta till henne idag).

Hon blev glad när jag ropade på henne i hagen, sötnöten <3


Men jag mockade först och sedan så tog jag ut och kollade hur hon gick, ser fortfarande inte halt ut men stel och kort i steget fortfarande. Inte mycket till puls längre i benet lr varm, inte ens efter att man hade gått/sprungit på gården med henne heller.


Så tog in och borstade av henne och kratsade hovarna, hon vill inte riktigt lyfta fram för mig nu då hon blev grinig efter gipsandet (tog ju lite tid och sen skulle man hålla hoven uppe i ca 15min). Men det släpper nog snart när hon inser att jag inte ska gipsa det mer. 


När jag var klar med henne så fick hon gå in och käka hö i boxen, mums tyckte hon :)


Pratade med vet igen och hon tycker det låter väldigt bra, stelheten och det korta steget kan vara just för att hon stått inne och nyss varit halt, så jag ska gå korta promenader med henne när jag är ut, sen får hon fortsätta gå i lilla hagen 1-2 dagar till och sen kan man nog öppna upp till resten av vinterhagen och se hur det går.


Sen i helgen får hon förmodligen komma ut till stora betet igen, men jag vet inte om jag vågar ha henne tillsammans med Ebbe igen i och med att han inte gillade henne första gången vid ihopsläppet och sen nu har fått ha Sakura för sig själv.


Vet inte hur jag ska göra faktiskt, Moa sa att jag kunde få ha henne med Prince isåfall och det säger jag inte nej till. Så vi får se hur det går helt enkelt :) Och hur det blir med hagarna för den delen. Vi får se!


Nu skall jag göra mig redo för jobbet, ska väl sticka om en timma...

Nästa sista natten, känns lite tungt nu när jag lär åka och ta in och ut Miraz själv denna vecka, önskade att jag hade inte tagit bort semesterveckan nu. Men jag får stå ut helt enkelt!



Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards