sakura

Alla inlägg den 18 juni 2014

Av Malin - 18 juni 2014 21:43

Fy fan vad härligt med semester nu alltså =D


Gick iof av i morse och hade svårt och somna men sen sov jag faktiskt ganska ok idag men det blev inte många timmar såklart. Men tog mig iaf upp och iväg till stallet ;)


Tog in och borstade Miraz och sedan gick jag med henne på en liten promenad i skogen, var ganska nojig över att låta henne gå bland alla sten som dök upp men det gick bra.

När vi var tillbaka släppte jag henne i den större delen av vinterhagen och vad glad hon blev, massa mat = gräs.


Så fick hon vara där medans jag gick in och mocka osv.


M red Sakura på banan idag och det gick väldigt bra, dock på slutet blev Sakura riktigt rädd för grannen som höll på i rabatterna så det blev backning i full fart, såg nästan ut som trav bakåt :o Hon blev skiträdd verkligen, stackaren.


Så dom gick en promenad i skogen efter det som avslut.

Dessa grannar är fan dumma i huvudet :( Dom ska alltid slå högt med något när man precis är nere i hörnet vid dom och alltså någon gång kommer man ju fan skada sig.


Sakura har ändå vant sig vid att dom håller på där nu för tiden men hon kan ändå bli lite stel och ibland har hon hoppat till osv men det har inte varit några större problem på väldigt länge och så händer detta idag. Inte kul!!

Sakura är dessutom lite halv igång och är väldigt pigg och brukar då vara lite extra trippig/nervös alltså hon blir lätt skrämd så att säga.


Men tur nog gick allt bra!


Miraz fick cp ryck i hagen när M gick in i skogen med Sakura (innan hade hon inte brytt sig i dom) men det blev väl för att dom gick förbi och längs med hagen gissar jag.

Så Miraz for runt i full galopp, sparka bakut och trava runt och hade sig, jag stod och mocka ur hagen samtidigt så jag fick lov att gå upp och försöka lugna henne, gick till slut faktiskt.


Shit, tänkte direkt att det där kan inte vara bra för benet :o Men kan säga såhär, hon haltar INTE längre :p Inga problem att röra sig osv längre. Pigg och glad!


Får dock se imorgon om det tog någon skada... :/


 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards