sakura

Alla inlägg under december 2013

Av Malin - 1 december 2013 14:30

är man idag men jag drack inte mycket igår och jag lät det gå flera timmar mellan första och andra delen eller vad man ska säga :p Just för att undvika att må skit idag så delade jag helt enkelt upp drickandet, haha

Förfest först sen en dricka under maten och sen drack jag inte förens i slutet av kvällen. 


Julbordet i sig var jävligt kul, lite ensam att inte sitta tillsammans med min karl men det var något jag valde igår och det står jag för. Jag hade bra sällskap av andra, tur det.


---------------------------------------------

Iaf under dagen igår så var jag och karln på byggmax och letade lite trävaror samt sågade dem även på plats för annars gick dom inte in i bilen :p Sen skönt att ha det klart.

Sen ut till stallet där han började montera ihop ställningen till höt, men han behöver mer virke. Den blev inte så stabil som han trodde den skulle bli av det vi köpte. Jag förstod att man skulle haft lite tjockare material. Så hon får vänta med att få maten upphängd.


Jag hoppas få han med ut imorgon redan och få den klar men känner jag honom så dröjer det ett par dagar och jag hoppas verkligen inte det.


Han fixade ställningen medans jag fixade stallet, sedan gav jag Sakura mat, kollade vatten och hennes ben. Svalkade även av det lite också.


----------------------------------

IDAG, blir det inte mycket gjort.

Skitseg som sagt, funderat flera ggr på om jag ska åka ut nu och fixa allt i stallet eller om jag ska vila lite till och sen åka ut. Och jag vet ej, hade varit skönt och få allt gjort där ute men ja jag vet ej.. Haha


Blir nog inte mycket gjort med Sakura iaf, tyvärr... 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards