sakura

Alla inlägg den 21 januari 2014

Av Malin - 21 januari 2014 20:45

Idag blidde det lite longering för fröken och idag gick det tusen ggr bättre än sist, så himla tråkigt att det gick så dåligt sist när det gick så bra gången innan det.


Men nu var vi tillbaka lite där vi varit, men det känns inte som vi riktigt är framme vid att ta fram inspänningstyglar osv så vi får fortsätta longera "fritt" helt enkelt lite till. För jag vill få det helt problemfritt i princip först för jag vill inte få bakslag med inspänningen igen.


Började i höger varv idag och hon såg väldigt avslappnande ut och lugn, körde igång ganska direkt idag.

Gick superfint, i galoppen blev det en massa språng samt jämfota med bakbenen speciellt efter sprången och hon orkade inte hålla galoppen länge utan gick ner ganska direkt.

Valde sedan att efter några galoppsteg bromsa henne och sedan byta till vänster varv.


Och där gick det också väldigt bra, men som i höger så var det en del språng och bus och även här höll hon inte riktigt galoppen helt heller även om det var mer men till slut sjönk det in och vi fick oss ett varv, väldigt fint.


Så då bytte jag tillbaka till höger och det tyckte inte hon var ok då :p Hon följde mig tätt och vägrade gå ut på volten så hon stod helt still, totalvägra flytta sig så till slut fick jag gå igång henne brevid och fick fram henne i trav och ut på volten och därefter gick det bra, fick oss en fin höger galopp ett varv och där avslutade jag ganska snabbt efter, skrittade av henne lite.


Så det fick vara nog för idag, imorgon får hon en vilodag igen :)
Sen torsdag och fredag ska jag rida, sen löshoppning på lördag och då får det bli en promenad på söndag sedan vila på månadagen :p


Blir nog säkert skitbra detta!


Fars har släppt första pay and jumpen för i år, 2/2 sedan har dom en till 2/3 tror jag det var och sen en hemmatävling den 16:e mars. 
Får se om Sakura och A blir med på någon av dessa, hade varit lite kul faktiskt, bra och sätta igång någonstans liksom.



Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards