sakura

Alla inlägg den 2 januari 2014

Av Malin - 2 januari 2014 12:12

och jag har sovit dåligt i natt tack vare helvetesryggen :( 
Jag måste få till att ringa om en massörtid, men jag vill inte gå till vem som helst heller... Haha Eller en fördyr för den delen. Man är inte direkt rik här inte!


Nåja, eftersom jag inte kunde sova i natt och låg vaken tidigt så tog jag en buss kvart i 6 ut till stallet, så jag väckte några av hästarna. Sakura var tröttast för hon reste sig inte förens jag skulle ge den 3:e hästen hö :p Sötnosen <3


Dock käkar hon dåligt med hö, kan hända för att jag lägger i äldre hö som är mindre näring och luktar illa typ :p Men jag hoppas hon käkar om hon blir hungrig. Hon får lära sig! Eller så kanske det är för att det inte är lika kallt ute med iof :p


Plockade in och gjorde Sakura klar för en ridtur på morgonkvisten, red runt byn. Hon blev rädd för något idag så hon försökte vända hemåt men nejdu det får hon ej så efter en stunds bök så gick vi framåt med flåsande näsborrar HAHA


Blev en del travarbete även idag, hon tycker det är kul det märks och hon är inte så jättehet/på nu utan tar det coolt i den takt jag vill ha.

Blev dock missförstånd idag igen när jag försöker jobba igenom ställning åt höger, slutar med att vi galopperar stillastående typ, något hopp framåt emellanåt.


Men sen blev det bättre :)

Jag blir nog lite frustrerad också när hon inte förstår och då ska jag försöka hjälpa extra och så blir det fel där.


Blev lite galopp idag med, pigg och glad där kan man väl säga... Men mer sånt så ska det nog bli bra i slutändan...


Nu ska jag ta det lite lugnt innan Michelle och Emmie kommer, vi ska vara barnvakt åt Emmie medans Sanna och Roos ska på bio.
Sen tror jag Mica skulle kika förbi med :)



:/

Av Malin - 2 januari 2014 04:50

Idag har inte varit en bra dag alls, så inte fan fick jag en bra början på nya året :(

Blev ett drygt dressyrpass igår för fröken på banan.
Körde mycket formarbete i skritt och trav, mest delen trav vilket hon tyckte var lite drygt idag men gjorde vad jag bad om.

Hon är sne i höger igen eller något för hon går gärna in i staketet när jag försöker ställa henne eller hålla henne rak. Skjuter ut insidan av bogen och kommer då på tok för nära så jag slår i fötterna.

Jag vet inte om det kan vara för min sits eftersom det är höger knä som är mest problem för mig.

Men hon är bättre i vänster absolut och starkare. Behöver jobba upp höger sida och tänkte jag skulle försöka med lite galopp men hon var för taggad och dryg så det tog ett tag innan vi fick galoppsteg istället för galopp på samma ställe eller små hopp framåt haha

Men sen fick jag fram några steg och avslutade sedan efter det. Då hade jag bråkat nog med fröken.

Får se vad man hittar på idag (torsdag)...?

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards