sakura

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Malin - 20 januari 2014 20:29

Idag blev det en liten tur igen, i princip samma vända som igår men åt andra hållet och nu red jag längst vattnet!


Taggad och glad häst kan man säga och sen när det roliga satte igång ja då blev hon extra taggad kan jag säga.

Jag tränade nämligen galoppfattningar och galoppbyten, alltså inte galoppbyten från höger direkt till vänster utan varannan höger och vänster. Hehe


Tycker hon skötte sig fint, men hon blir supertaggad och så pass ivrig så hon sedan slutar lyssna och bara gör och då blir det fel men träna träna säger jag bara så sitter det där bra snart.

Hon är betydligt starkare för hon tar fattningarna fint, höger klockrent bara jag får till fattningen med mitt kassa ben. Får liksom tänka till extra innan men jag hinner i princip bara vrida höften sen är hon i galopp.


Blev en del små skutt och hopp och ja allt vad gudarna vet :p Märks att hon tycker den delen är kul iaf även om hon helst av allt bara vill galoppera massor ;) Men någonstans ska väl musklerna och styrkan komma så fattningar osv blir det en hel del jobb med.

Sedan försöker hon nu för tiden att komma undan travarbeten och även skrittarbeten så jag ska prova och rida med mitt billy allenbett lite och se om det kan bli bättre. Nu rider jag på mitt 3-delade vilket funkar bra men nu blir hon lite het och lägger sig gärna på bettet när jag vill arbeta henne ute, på banan där är det inga problem. Antagligen för att hon ser banan som arbetsstation och utomhus kanske lite friare/bus? Jag vet ej... Men bukt på det ska vi få!



Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards