sakura

Alla inlägg den 13 januari 2014

Av Malin - 13 januari 2014 21:40

Fick skjuts ut till stallet idag då jag tog med en sadel som jag skulle prova, en Globux Clic stl 17", 34 (vid).

Otroligt trevlig sadel, bred kanal (får plats med 4 fingrar), ligger riktigt bra på Sakura också och hon verkar inte ha något emot den.


Blev därför ett dressyrpass på banan med fröken idag och började väl med skrittövningar i bägge hållen, volter och snett igenom, halter osv.

Lyssnar riktigt fint!


Idag red hon fint på spåret dessutom och inte slikade staketet, i höger varv var hon på väg in några ggr men gick bra och korrigera henne nu :) Så himla skönt!


I traven körde jag mest på 4 kantspåret men även på större volt, gick riktigt bra i vänster varv. Men i höger var det samma bråk som vanligt. Galopphoppsteg osv, efter mycket om och men så fick jag igenom henne och hon gick på riktigt fint i höger trav.


Mjuk, följsam och fart :p Men lyssnade väldigt fint på mig för det.


Galoppen gick sjukt bra i bägge varven, vänstern utan problem. Börjar få en riktigt fin gång och mycket styrka och hållning.


Högern, ja den var jobbig tyckte fröken men gjorde som jag bad henne och lyssnade så fint. Gick ner någon enstaka gång men tog fattningen när jag bad om en ny.

På slutet slog hon mot skänkeln och strax innan jag avslutade bjöd hon på någon bakutspark så det var väl jobbigt, vilken bitch till matte hon har va? :p


Men jag körde inte alls länge trots allt, men det är jobbigt för henne i höger men någonstans lär vi börja, eller hur?

Och nu får snön stanna för då kan man hålla regelbundna dressyrträningar på banan, 1-2ggr/veckan och då ska ni se att min bäs snart bara svischar förbi hur snyggt och fint som helst ;)


Det är en bit kvar men jag hoppas detta får hålla i sig nu så vi får fortsätta träna, hon tappar så mycket direkt när man går ner till skritt och trav övningar, inte bra alls.


Nöjd med dagen =)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards