sakura

Alla inlägg den 20 augusti 2011

Av Malin - 20 augusti 2011 22:36

Detta är egentligen hästarnas blogg men jag lär skriva av mig lite iaf :(

Blev väckt i morse vid 09 tiden av Mica som ringde, läkarna hade då ringt och väckt mamma och sagt att mormor är riktigt dålig, svårt att andas osv och att hon kanske inte ens överlever dagen  

Så vi for alla upp och gjorde oss klara för att ta bussen in till sjukan där mormor fortfarande ligger såklart.
Väl där så sitter en sköterska och håller henne i handen, andningen är lite häftig men mycket bättre än på morgonen sa sköterskan.

Så vi slog oss ner där hos mormor och pratade med henne, att se henne sådär klen och sjuk är hemskt, flera ggr som både jag och Mica satt där och fällde tårar.

Senare kom även mormors bästa vän och två till och hälsa på, då blev det mer tårar och även då för moder... Detta är verkligen inte kul!!

Sedan blev det lunch för mormor så vi tog det lugnt och mormor försökte vila men hon kunde inte riktigt somna till, först började med att hon satt väldigt dumt i sängen så dom fick komma in och flytta henne två ggr.

Plötsligt så blir mormor riktigt dålig igen och ska ta och andas in hennes mediciner vilket tydligen inte hjälper så mycket så då får vi hämta sköterskan som då tog och gav henne ifrån en bättre sådan där som jag inte minns vad det heter givetvis :/ Men dom får andas in något som gör det bättre för andningen (typ som vid astma)....

Mormor blev lite bättre efter en bra stund alltså, tog dock lång tid faktiskt.

Sanna och Roos kom även in efter en stund då detta hände så vi satt alla där inne i tysthet mest medans mormor försökte vila....

Sen beslöt vi att lämna henne när hon såg ut att må hyfsat bra och andningen var bättre.

Vi hörde aldrig av läkarna och när mamma ringde sjukan efter 21 ikväll så hade allt gått bra efter att vi åkt, mormor låg nu och sov och andningen var bra.

Så det är bara att vänta nu, vi får se om jag ens kommer åka till jobbet på måndag, läget nu är väldigt ostabilt alltså.

Hon kan försvinna när som helst :( :( :(

Älskade mormor, jag vill inte att du försvinner det kommer bli så himla tomt utan dig här! <3 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards