sakura

Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Malin - 24 januari 2012 19:03

Jag och mina funderingar ;)


Har sagt att jag ställer av Sakura från 1 februari och en månad framåt, men jag kollade kalendern idag och såg att hon stått sen en vecka tillbaka nu så jag låter vilan redan ha börjat istället för att pyssla om osv nu innan hon ställs av igen.


Avslutade alltså arbetet med en tömkörningstur i onsdags och låter nu henne stå 3v till, så jag sätter igång henne igen i mitten av februari ungefär för då har det gått 4v :) Bättre och göra så än hit och dit med vilan!


Och när vi sätter igång då blir det minnsan ridning/tömkörning och lite tolkning fram tills våren, då ska jag ta tag i vagnen igen bara man fixat till det som lär fixas!

Får se om hon får någon sommarvila också, men det tror jag, lite iaf...


Dressyrarbetet ska komma på start samt hoppträningar inför tävlingarna i sommar ;)

Jag är så jävla glad för att jag en UNDERBAR och duktig Amelia som vill träna och tävla Sakura, hon är riktigt duktig inom hoppningen och inte rädd så det kan inte bli bättre =D


Imorgon kommer veterinären för att ge lite sprutor, Pillan ska ha sin 2:a spruta i grunden och Miraz ska ha för att hon ska få visas på utställningar, suck :p


Tanken är att börja med Miraz nu när Sakura står på vila men jag väntar en vecka så att jag inte riskerar något i och med vaccineringen imorgon, dom ska ju inte gå hårt på 1 v, alltså anstränga sig och Miraz hon får alltid en massa energi när hon får följa med ut på promenad osv.


Så startar efter helgen med den lillfisen!

Det ska bli riktigt kul, börjar väl med att lägga schabrak och gjord på henne och tar promenader så, och när hon känns ok med det så tänkte jag få Amelia eller Sarah att rida/tömköra Pillan vid sidan eller framför så även jag kan påbörja tömkörningen.


Eller om vi provar på det själv, för hon älskar som sagt att komma ut. Vi får se vi lär öva svängar, framåt och stopp sedan när det sitter utan problem så får vi se om jag testar tolksele på henne för att sedan gå på vila :)


Mina planer blir lite omgjorda nu från hur jag sa, men det är för att jag vill få det BRA denna gången, så det kan säkert bli en ändring igen ;)
Eftersom vi ännu inte är där så att säga!


Ni får helt enkelt hålla utkik i min blogg, men bilder och uppdateringar kommer här iaf, gud vad jag ser fram emot detta och karln har sagt att han ska vara med och tömköra lillan också just för att få lite band mellan dom inför inridningen "HAHA".... Ni minns väl att han sa på fyllan att HAN ska rida in henne, så nu får han ligga i ;) (eller hur Sarah?) 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards