sakura

Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Malin - 7 januari 2012 23:50

120107


Blev en tur själv till stallet idag då Michelle vakna med lock i bägge öronen idag :( Väldigt trist för hon skulle äntligen få rida Sakura var tanken! Men det får bli en annan gång helt enkelt.


Mockningen och vattningen gick super, plockade även bort plasten osv efter hösilagebalen och det var fan i smulor :p Så imorgon lär dom ha en ny bal.


Jag tog och gick ut med Sakura en sväng och lekte lite med henne, lite NH.. Jösses vad det kändes kul, det var länge sedan och det är faktiskt lite saknat.

Sakura skötte sig utmärkt! Tränade mest på backa som hon i regel kan på kommando men som hon blivit lite fjoll med, hon lyssnar inte som förut. 


Sedan jobba jag med stopp och framåt, provade något åt sidan med, men där vill hon gärna flytta hela sig och inte bara bak/framdelen.

Det blir bättre :)


Nu ska jag krypa till kojs!

Av Malin - 7 januari 2012 13:20

120106


Var så jädrans trött igår så det blidde inget skrivande för min  del, sen så kollade jag och Michelle lite vampire diaries och skräckfilm :p


Blev en tidig kväll igår, la mig runt 02.. Lite bättre än halv 6 iaf ;)


Det blev ridning igår, dagen började inte bra för mig och Michelle... Vi skulle pumpa cyklarna och den första cykeln gick inte att pumpa för ventilen passade inte och den andra cykeln råkade ventilen fasna i pumpen så det slutade med att jag drog sönder hela ventilen så jag måste köpa en ny slang :/ Jävla skit!


Så det blidde promenad till OCH från stallet... Vi blev inte så jätte sena tror jag dock... Haha


Vi blev 4 hästar, jag och Sakura, Michelle och Pillan, Amelia med Max samt så hade vi lillan med oss lös :)

Allt gick kanoners alltså men lite tokhästar hade vi. Två brunstiga flickor och en "hingst" och sen lillan som sprang runt och var lycklig :p Så det var en road tur med mycket skratt och lite rodeo ;)


Sakura busa till en sväng på slutet för hon ville springa ikapp Max som var långt före oss och när Sakura busa till så blev Miraz rädd tror jag och sprang förbi Pillan som då också busa till och sedan for efter Miraz men Michelle fick stopp på henne direkt, men det var en HÄRLIG syn :p Fy fan vad jag garva :p
Trodde faktiskt hon skulle ramla av, hahahaha


Ridturen var helt underbar, vi var ute i 1 timma och 40min MEN vi stannade och fika på vägen :) Riktigt mys var det!


Bjuder på en hel del bilder från igår!


                     

 

Vargspåren som jag och Amelia såg dagen innan, som ni ser så är dom hyfsat stora och dessutom större baktassar än fram vilket vargarna har... Så jag tror bestämt det är varg men jag är ingen expert!

                 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards