sakura

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Malin - 21 januari 2012 19:39

Idag har jag hunnit med en del faktiskt, vaknade aspigg vid 09 tiden idag. Helt otroligt :) David vakna strax därefter också, men ändå låg man kvar i sängen tills typ halv 1 :p HAHA
Spelade spel och kollade på Chuck!

Upp och käka och dona sedan ner och sätta i motorvärmaren sen drog vi runt tjugo över två in till stan, skulle hitta en bolero men det fanns ingen :( Såg även att gina byggt om, gjort det mindre :S Lite tråkigt!


Slutade med en roch och maskara bara, ska in och köpa hårfärg någon dag och fortsätta mitt sökade efter en bolero! Måste ha en ny tills på lördag, vill inte ha den jag alltid har liksom. Lite trist.


Sedan blev det city gross och köpa spån, sen blev det stallet där jag mockade och fixade vatten, pussa Miraz också :) Amelia var ute så hästarna sprang runt lite och sådant, sötnosar!


Nu blir det kanske inget stall förens på onsdag, vi får se hur man orkar :p
Jo förresten, imorgon lär jag ut och rulla ut en höbal kom jag på, tänkte jag skulle försöka få karln och följa med ut.


Sist av allt så har vi nu haft stallmöte hos mig, vårat första. :) Var på tiden va? Hihii


Det togs upp lite saker, bland annat att det ska inskaffas en bok där Amelia och Sarah kan skriva vad dom gjort med Pillan så man har lite koll men även där jag tror dom funderar på att lägga upp ett sorts schema, det hjälper en hel del faktiskt. Specielt för att hålla igång och bygga muskler och sådant av häst!

Vi får se hur dom gör, det där är DERAS diskution...


Sedan tog det även upp detta med Pillan, Amelia ska ju sluta på henne som det är sagt från i somras, hon sa upp sig då men sen blev hon kvar iaf och sa till våren. Så jag har räknat med våren nu men det kanske inte blir så iaf. Vi får helt enkelt se...


Jag satte själv fodervärdstiden från april någon gång men man vill ju inte göra något utan att det händer saker vill säga, jag vill bara veta hur allt blir. Att man har en tidsram iaf. Amelia vill nog veta hur det blir och likaså Sarah som ska och vill ta över Pillan helt, och man förstår att hon vill det så fort som möjligt.


Jag har lovat Amelia och hjälpa henne, om hon vill. Jag finns ALLTID där för dig bruden det vet du va??

Men hon har blivit lite småsugen på en shettis igen tydligen, HAHA (Bamse kanske???)


Vi får se hur allt slutar!

Jag vill kunna planera lite eftersom jag vill ha ut Pillan helt på foder nu och en tid framåt. Nu när jag har TVÅ otroligt BRA tjejer så känns det jävligt bra, jag kan lämna iväg henne en tid och hon står dessutom kvar hos mig liksom.


Jag har en del saker, Miraz ska tömköras in om man säger så? hahaha

Sedan små småning om sättas i vagn och denna gången SKA det verkligen tränas! Och sen kommer jag även fortsätta med Sakura så även hon blir klar med det. Hon går och köra utan problem men hon är inte helt säker alltså helt invand om man säger så :p


Sen blir det väl utställning av Miraz och sommarvila helt och hållet.

Sakura ska sättas igång i dressyrarbete igen och även hoppningen, tänkte Amelia och hon kanske kunde hinna med någon liten tävling under sommaren osv ;) Dom kommer ÄGA banorna ;)


Sen har jag försökt smått att få Sanne att ev tävla i dressyr så småningom, hihii

Tror hon lät lite intresserad ändå, vi får se!


Kanske om jag lyckas så SKA jag visa Sakura i sommar med, jag har velat det länge nu men det har alltid sktiit sig i sista sekund med bilförare men nu ska jag gå i land med det! Haha


Så jag har en del planer på mig, tanken är att skicka iväg Pillan på lastträning också, 1vecka...
Miraz lär faktiskt börjas träna med detta snart också, hm... Jaja, man får ta allt i sinom tid! 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards