sakura

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Malin - 14 april 2010 20:49

dag blev det tidig morgon för min del, precis som det kommer bli imorgon.
Hade utsläppet idag, så var väl i stallet innan 08, gav dem kraften och gjorde iordning vatten och morgonhö i hagarna.

När dom käkat upp kraften så släpptes dom ut i hagarna!

Jag fixa allt till Sakura, sedan så tog jag ryktstenen och gick ut i hagen och fixa Sakura lite, jösses vad päls som for nu :o Ryktstenen gör alltid under =D Och jag tyckte hon blev ljusare på dom ställen jag tog med ryktstenen en massa (där hon var brun). Så det går nog undan. Nu ser hon stickelhårig ut med vit rumpa och prickar.

Hon har fått någon vit prick i ansiktet med samt benen. Så vi får se hur hon kommer färga sig denna sommar. Intressant! Men från förra årets bilder så ska hon i maj vara ganska vit iaf, vi får se hur det blir i år.

Såret hennes kollade jag in lite mer idag igen, och nu syns det att det växer brun/svart päls där med så förhoppningsvis kommer hon inte förbli vit där såret varit. Vilket känns toppen. Svullnaden är nästan helt borta med i benet så det känns verkligen KALASbra!

Just det, vi var på promenad idag oxå =D Tänkte tömköra men eftersom halva hon var fuktig efter "duschen" så blev det enbart promenad =D

Kan ju skriva att Pillan mår bra med, Jenny tog ut henne på en liten promenad idag samt så fick hon vara i hagen ca 1timma med. Pillan tycker nog det är väldigt skönt!

Har fortfarande ej fått tag i någon veterinär, mailat två kliniker för och se om dom kunde hjälpa mig men dom tyckte jag skulle vända mig till den som behandlat hoven, för hon vet hur stort hålet är osv.
Men annars om jag verkligen inte får tag i henne skulle jag ringa annan klinik.

Blir tokig :(
Så mamma ska ringa Hallsbergsveterinärerna imorgon igen, hon missa det helt idag precis som jag. Sen så har jag lämnat åter igen telesvar på veterinärens mobil men hon ringer inte tillbaka alls :S

Får hoppas mamma får tag i dem imorgon. Iof svårt för oss att prata med veterinärerna när vi inte kan säga hur hålet i hoven ser ut. Men vi gör vårat bästa :)

Må gott alla!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards