sakura

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Malin - 4 april 2010 19:00

Japp, idag har varit en jobbig dag måste jag säga :(


Vi fick ju ringa efter veterinär åt Pillan eftersom hon gick dåligt på benet igen. Denna gången så trodde bägge veterinärerna som Cissy prata med och fröklara läget för att det var hovböld.


Så när vet kom så prata hon med mig först och tog reda på lite fakta sedan kolla hon igenom Pillan, upptäckte en knöl på insidan av höger bak vid hasen typ, så det har hänt något där iaf, den har då aldrig funnits där när jag haft henne.


Sedan så klämde och kände dom igenom hoven för att kolla ev hovböld och visst, hon reagerade väldigt mycket i hoven så hon disk om det kunde vara hovböld eller ev en fraktur i hovbenet, så då ringde hon till lite kollegor samt Strömsholm för hon visste inte om vi skulle få lov att åka in dit för att röntga henne. Hon sa att vi skulle göra oss berädda på det iaf.


Efter långt snack med sina kollegor så skulle hon öppna upp hoven själv på Pillan för att kolla.
Det visa sig vara en hovböld i framre delen (tån), det var ganska mycket var och blod där så hon fixa till det och satte sedan dit en gipsplugg, gav smärtlindrande och stelkramp samt linda in hoven.


Hon ska ha bandage i 4dgr som ska bytas 1gång/dag tills dess. Sen får vi helt enkelt se hur allt går.
Hoppas det bara var detta som var felet, stackars kicka min som haft denna, det gör ju sååååå ONT!


Så håll alla tummar för att kickan nu ska bli frisk, jag om inte annat blev jäkla fattig. Nu har jag två räkningar istället för en, inte lika billigt nu. Haha


Och TACK till Cissy som funnits där och hjälpt till hela tiden och TACK till min mamma, Michelle och Mica som funnits där.
Känns SÅ bra!


Må väl alla!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards