sakura

Alla inlägg den 22 september 2011

Av Malin - 22 september 2011 23:12

Det är vad man kan säga, ojoj!!

En sak är säker, lera varför i helsike finns sådant onödigt?? Gaah, blir tokig. Min hage är en stor jävla lerhög, finns väl lite ställen där det ej är lera men det är blött och dom står givetvis där maten finns = LERA!!

MUGG,
 mina fina flickor har åkt på mugg. Dock finns INGA sår, skorpor lr dyligt som oftast finns där när muggen "anfallit", men neeejdå. Mina har fått mugg iaf...


Pillan är den som drabbat mest, hon har blivit gallig i bakbenen, mest i höger där det är som värst.
Vi gör rent benen en gång om dagen iaf och behandlar med bakteriedödande medel. Vilket jag tror funkar? Imorgon ska jag dock åka till apoteket och köpa Salicylsyrevaselin. Det ska funka bra mot mugg så vi får hoppas på det bästa.

Annars så verkar Pillan må bra, går att rida/hantera henne iaf så det är skönt att man kan få henne motionerad liksom. Sen så slipper Amelia bara göra "skit" göra med henne.

Men jag har tröttnat kan jag lova, att skölja, borsta och dona med 12 ben är INTE kul, tur nog har jag bara 8 ben att sköta om 5dgr i veckan och 12 2dgr så det är nog ganska skönt.

Sakuras mugg tror jag börjat försvinna för idag reagerade hon ingenting när jag gjorde rent osv vilket är skönt iof.

Miraz är nog den som inte åkt på mugg men istället så är hon skadad på annat vis. Såret ser fint ut iaf, kommer nog ta lite tid och läka i och med att det varar fortfarande, men jag jobbar på det.
Svullnaden var mycket bättre idag också, så det går inte bakåt på någon så det är ett stort PLUS!

Men det går framåt ;) Så man ska kanske inte gnälla? Men jag kan inte låta bli som vanligt.

Jag och Amelia gick en promenad bort till Lennarts hage och vände med Pillan och Sakura idag, skönt men kolsvart alltså :/
Pillan är fortfarande inte halt men man hör att hon släpar i lite mer höger, så håll tummarna för att det går över nu.

---------------------------------------------------------------------------------------


Tar och uppdaterar även lite om mitt läge, det händer ju en jävla massa i livet just nu och det är inte alls kul men jag tar mig framåt.

Idag hämtade tex "Ta till vara" alla mormors möbler, jobbigt faktiskt. Vi stod i köket och snacka (Jag, Mica, Mira och Lillo) och jag kände tårarna direkt. Jag fattar fortfarande inte att mormor är borta, jag väntar på att hon ska kliva in eller sitta på sin plats i köket.... Detta tar verkligen knäcken på mig!

Sen är det min operation och allt, den gick bra. Jag har dock varit riktigt dålig efter eller vad man ska säga. Blir yr och svimfärdig för ingenting emellanåt. Läkaren sa idag att visst tappa jag en del blod men inte överdruvet under operationen så det är vanligt.

Men det är mycket annat som händer för det, läkningen tar enormt mycket med energi osv så jag ska försöka få i mig så mycket som möjligt och lägga till järn tillskott så man inte riskerar att tuppa av bara någon dag. 

Har även börjat vidga gommen nu, igår och idag.
Vi tar 1mm per dag och vi ska väl ta 7mm tror jag, hoppas inte mer för det blir en STOR glugg jag får :o

Har nu fixat 2mm iaf och jag har redan en liten glugg mellan framtänderna, ojoj..

Men jag fixar det, försöker vara stark :)
Sjukskriven nästa vecka också men fortsätter jag vara såhär dålig i ätandet och måendet så blir det nog ytterligare en vecka sjukskrivning tror jag.

Det var allt för denna gång... 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards