sakura

Alla inlägg den 10 september 2011

Av Malin - 10 september 2011 11:31

Igår kväll kom äntligen vet ut, senare än hon skulle men sånt händer väl när man har barn antar jag :) Man kan inte lämna barnen innan sambon kommit hem.


Hon tog Sannes hästar först och det tog sin tid.. Men allt gick kanon iaf!

Sakura gick det också superbra med, första gången hon blev raspad också, tidigare har hon inte behövt det och det var inte mycket nu heller som behövdes men hon tog lite.
Hon har tappat dom tänder hon ska ha tappat så det var kanon, hon var jättefin i munnen dock så hade hon en sne tand på höger sida i nerekäken, vet sa att det är ingen fara så länge hon kan äta. Hon sa även att förmodligen växer den nya tanden under upp normalt.

Hon hade även ett litet mellanrum mellan denna och den tand hon tappat i år, där det hade samlats lite matrester, vet gjorde rent och så iaf. Hon tror att det mellanrummet kommer försvinna när den nya tanden kommit upp eller när hon blir äldre.

Sen hitta vet en fraktuerand tand på vänster sida i nerekäken, såg inte nytt ut sa hon och inte heller infekterad eller irriterad. Det var öppet och fint, ingenting som fasnar och lägger sig där heller som tex matrester. Men det är bra om man håller lite koll på det iaf.

Hon sa även att man kan hoppas på att den nya tanden under inte är skakad också men det ser man om ca 1år gäller även tanden ovan, bägge dessa "dumma" tänder ska hon tappa om ca 1år så därför trodde vet inte det var någon fara med någon utav dom. 

Det visa sig också finnas två små vargtänder som jag misstänkte, i överkäken!
Gick väldigt smididgt och bra att ta ur dom dock var bägge av i roten men inget som var farligt, hon kände inget när hon kände i hålen där tanden suttit så det är inget hon ska känna av sa vet.

Däremot kom vi fram till att det säkert är dom som strulat i munnen för Sakura, eller strulat och strulat.
Sakura sluta ta bettet och "sprang" nästan ifrån tränset så fort hon såg det.

Och senaste hon har ruskat lite på huvudet vid inbromsning också senast, och detta kan då vara för vargtänderna trodde vet eftersom dom var av i roten så har dom antagligen legat och gnessat emot varandra när bettet kommit mot (vid tex inbromsning lr tag i tygeln) och därav Sakuras rusk med huvudet.

Annars går hon lugn och fint på bett, tjafsar inte med munnen eller dyligt, så det ska bli kul och se om det blir skillnad, men det borde det bli.

Liten uppdatering iaf :)
Idag skulle jag få EN hösilagebal, men jag blir tokig för jag vill ha ALLA balar nu... Jaja, får hoppas han kan lassa av dom där jag vill ha dom sen när han är själv för jag blir fan tokig annars! Men han har sagt att han klarar sig själv och då får man väl hoppas på det.

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards