sakura

Alla inlägg under februari 2010

Av Malin - 5 februari 2010 20:19

 

Seg dag på jobbet men rolig... Hahaha
Linnea och jag fick speciellt lite skojj på slutet ;)

Men iaf... VArit hos Sakura idag och det blev tömkörning. Denna gången så valde jag vägen vid åkern och forsen. Allt gick kanon och vi fortsatte en bra bit till mer än vi någonsin gjort på den vägen, visst var det lite läskigt i mörkret men hon gick FRAM efter att fått stå still och kika framåt i mörkret ibland (när hon stannat).

Så stolt över kickan..
Dock så ville hon inte alls riktigt hålla sidan när vi fick bilar vid oss.. Så på vägen hem på den "stora" bilvägen så svänger hon ut när det kommer bilar från BÄGGE håll jösses vad pinsamt, då var det och rycka tag och få in henne på sidan... Vett tusan vad hon såg/reagerade på :o

Men hon var verkligen toppen! Skulle faktiskt vilja tömköra från hemmaplan direkt men det vet jag sjäv att det kommer nog inte gå, dels för att hon stannar stup i kvarten innan vi kommer iväg helt.
Fast idag var hon riktigt duktig på det där faktsikt ;)

Sen så är det bilvägen och som hon gjorde idag med att gå ut i vägen när det kommer bilar så vågar jag absolut INTE det!! Suck :(

Jaja, det går framåt, inkörningen blir nog längre fram än väntat. Måste ju hitta en jäkla vagn nu eftersom jag flyttar ifrån mina kära ;)
Där skulle jag få låna vagn, men men

Just det, selet är förstort som jag misstänkte.. Hämta ut det idag!
Funderar på att testa travselet på henne oxå?

Aja, må väl alla!!

Av Malin - 3 februari 2010 18:45

Idag har man varit sjukt trött och min yrsel blir fan bara värre :( Säkerligen järnbristen som är tillbaka. Men tycker det är konstigt eftersom jag äter betydligt mer nyttigt än förut, massa grönt osv...

Idag kom Sakuras reflexer, gröna till benen. Dock bara två men det gör absolut ingenting! Nu har hon ett par gröna iaf ;)


Selet är nog framme imorgon för det var skickat till ombudet då. Hämtar det nog ev då med. Får se!


Blev bara ompyssling idag av Sakura, jag gjorde även rent såret som blivit infekterat igen :( Liiiite lite varit och sådant. Såg betydligt finare ut när jag gjort rent med Hexocil. Torkade benet så mycket som möjligt.


Sedan så fixade jag Deci åt Sabina idag, var inte SÅ mycket halm kvar i boxen så jag tömde ur hela skiten och hade in spån istället. La in redigt med hösilage samt fixade vatten (vilket jag fick göra igår med eftersom medryttaren missat det).

Fixade kraftfoder oxå..

Sen bar det hemåt, skulle gått promenix med Sakura men det blåste och jag var mer än död så kände tyvärr inte för en promenad!


Må väl alla!

Av Malin - 1 februari 2010 19:36

Jobbet idag och det gick bra, gick ganska snabbt faktiskt :)

Sedan blev det Sakura.

Tog in och borsta henne och dona. Sedan så satte jag på tömkörningsgjorden och träns osv.
Sen bad det av ut, och jag började faktiskt tömköra från gården, inte direkt öppe vid stallet för där håller hon fortfarande på med att stanna osv.

Men en bit ner och det gick kanon, tills nere vid vägen för hon ville gå höger och jag visste inte alls, sen kom en massa bilar så till slut så tog jag henne och stod där och fundera :p


Slutligen blev det SKOGEN :o Helt otroligt men sant :p

Och det ångra jag efter en bit bara MEN vi fortsatte där iaf.

Vi kämpa oss fram i en MASSA jävla snö alltså och det var drygt, jag flåsa som en jäkla gris och Sakura måste funderat på vad jag höll på med, HAHA


Hon ville vända några ggr, när vägarna inne i skogen dela sig osv, men vi skulle följa EN väg som tog oss runt till vägen där vi brukar tömköra :p (Den vid åkern).


Allt gick kanon, hon lyssnar verkligen kanon på en alltså...


Väl ute vid vägen och så att man även ser den större bilvägen på andra sidan vattnet så blev hon lite osäker men lyssnade bra på mig.


Blev lite trav, stoppträning och även vändningar som hon tar klockrent nu, utan tjafs osv.

Hon tog även stoppningarna klockrent på slutet så nog lär hon sig snabbt!

Himla kul när arbete gör gott resultat!

Men hon kan ibland dra ner huvudet och "klia" sig mot benet sitt när hon inte tycker jag är rolig. = Försöker få av sig tränset, hehe...

Så jag är sjukt nöjd med stumpan idag, inge sur idag alls heller. Helt underbar så jag passade på och myste och pussa i ansiktet på henne medans man kan. Helgo var hon verkligen!


Svansen är fortfarande ren vilket innebär att hon inte är någe lös i magen.. Hihii


Det kommer dock ta stopp med all träning osv sen vid flytt... Trist men så är det ju. Då får vi börja med promenader först för och visa henne runt. Ska bli spännande :)


Sedan när hon är säker i sig själv på nya stället så kommer tömkörningen sättas igång igen.


Inkörningen får vi se när det blir av.. Lär ju hitta en bra och lätt vagn med..

Hihii...

Nej detta får fan räcka för idag...

Ha det gött alla!!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards