sakura

Alla inlägg den 9 mars 2015

Av Malin - 9 mars 2015 21:03

Herregud vilken UNDERBAR vårdag det varit idag alltså, nu har jag iof sovit mesta delen av det fina vädret vilket suger pung rent utsagt (ursäkta) men gick upp vid halv 2 ändå eftersom jag hade tid hos VC idag på provtagningen.

Så hann känna på solen en sväng och det var riktigt skönt ute alltså, herregud.


Jag hoppas vädret håller i sig som det är utlovat, hela veckan! För då hinner jag njuta av det med, går nämligen av på onsdag morgon och är ledig en vecka då.


Idag blev det tyvärr ingen ridnng eller något med flickorna och det är väl dels för besöket hos VC då och sen för att jag hängde på David och handlade.


Men det blev storborstning och pyssling av dem båda och Miraz njöt som tusan (som vanligt) och pälsfällningen är igång för fullt också. 
Sakura var inte lika glad även om hon njuter på vissa ställen, men hon blir ju som sagt så himla känslig vid dessa tider då dom byter päls. Stackars flicka!


Idag blev hon riktigt arg på mig när jag tog i under magen men jag vill ju få henne ren så hon inte får skav av den torra leran osv. Snuttan <3


Jag plockade även fram min oöppnade trimm/rakapparat som jag haft i flera år nu men bara liggandes då den används mest till ansiktet, iaf på hästar. Ansikte, öron och nos.

Den verkar då fungera vilket kändes bra, det är verkligen en budget grej och plastig men funkar den så är väl det ok. Nu rakade jag ingen utan jag hade den igång, den låter lite granna iaf och det gick bra.


Tog inte lång stund innan jag kunde stryka runt den i ansiktet på Miraz när den var på. Mycket beröm fick hon givetvis.

Miraz har blivit rakad förut, när hon var liten hos uppfödaren så jag tycker inte att hon borde vara livrädd för den men visst blåste hon lite och spärrade upp näsborrarna ;) Men som sagt, tog inte lång stund innan jag fick ha den på henne i ansiktet :) Över nosryggen!


Kändes väldigt bra måste jag få erkänna!

Ska bli spännande och se om den fungerar sen då :p Hon har ju så sjukt mycket päls så den kanske kör ihop sig, haha


Får se hur det blir med ridning lr aktivering imorgon!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards