sakura

Alla inlägg den 6 mars 2015

Av Malin - 6 mars 2015 23:03

Underbart med helg, som alltid! Men det är en kort ledighet nu, går på söndag natt igen men efter 3 nätter då så har man iaf ledigt en vecka vilket jag ser fram emot väldigt mycket!


Hur som helst, tog cykeln till stallet idag och aldrig igen! Haha.. Jag fick nästan gå mer än vad jag satt på cykeln, mina knän klarar inte av för mycket motstånd och mesta delen är uppför vilket gick sådär. Jag har inte ens EN växel på cykeljäveln men nåja, tog mig dit på 30min    Inte vad jag trodde det skulle ta direkt!


Gav hästarna emhö när jag kom dit och sen gjorde jag i ordning allt annat innan jag plockade in Miraz och gjorde henne klar för en ridtur i det fina vädret.

Blev en liten tur på ca 25min tror jag, väldigt skönt. Red barbacka också vilket var en evighet sedan på henne eftersom hon varit så knepig med trafiken denna vinter.


Travade lite på grusvägen sedan blev det mesta delen skritt i skogen och sen en kort galopp innan avslutet.

Hon hoppade i luften för en bil också, vi var nästan framme vid vägen och då åker det förbi en bil och hon hoppar i luften :p Trots att vi hörde den på långa vägar och skymta den genom träden. Suck...

På väg ut fick vi en bil bakom oss och det gick bra, hon tittade på den osv men annars helt ok. Blir inte klok!


Sedan kom Emma till stallet och jag hängde med henne ut på en kort tur i skogen med Sakura, vet inte hur länge vi var ute men kanske 20-30min, bara skritt.

Trevligt med sällskap! Trodde inte jag skulle vara kvar när hon kom ut men det var ju kul att jag var det. Får se om jag ev skulle rida med henne på tisdag med, måste kolla mina pass först.


Så båda flickorna motionerade idag, duktiga hästar och duktig jag ;)


Trevlig helg alla!

   

Av Malin - 6 mars 2015 22:55

Nu ska vi se här, vette skjutton om jag minns hur hela veckan gått men skall försöka iaf ;)


Tisdag: 

Blev en ridtur med båda flickorna, härligt väder :) Blev ingen lång tur ca 30min vadera vilket räckte gott för dom tror jag.

Red i skogen och tog det lugnt bara!


Onsdag:

Då blev det en sväng till Hööks för och byta Miraz grimma så nu är det rätt stl! Har dock inte provat den men eftersom Sakuras passade på henne så passar definitivt denna.

Blev vila för båda två idag då det blev så sent med allt.


Torsdag: 

Glömde ställa kl så vaknade ganska sent idag så det blev ganska sent ut men jag hann ut på en liten tur med Sakura iaf, en barbackatur i skogen, väldigt lugnt.

Miraz fick vila!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards