sakura

Alla inlägg den 28 februari 2014

Av Malin - 28 februari 2014 16:24

Ojoj gårdagen var en väldigt trevlig dag men snacka om att jag blev trött alltså :p

Jag vaknade för det första 06 på morgonen helt utvilad, kändes helt underbart men enligt mig lite för tidigt. Men jag låg väl och spela lite på mobilen i väntan på att Davids kl skulle ringa, gick upp med honom.


Låg väl i soffan och såg på lite serier och film i väntan på att Sanna och resten skulle höra av sig, vi skulle till Ikea och kika runt lite =D

Och där var vi halva dagen kan jag tala om, vi satt och käkade på resturangen bland annat mitt i allt. Dels för att Emmie behövde käka också men sen för att vi var hungriga. Så nu har man invigt den ;)


Sedan var vi och handla på Jula och sedan på mataffären och till sist tog vi oss ut till dom i Svärdsjö, jisses vad jag var trött när vi kom hem dit, höll på och somna i bilen på vägen hem bland annat.


Och kan tala om att jag somnade i soffan på slutet innan jag skulle gå till bussen och åka hem, antar att det blev jag som somnade istället för Emmie som dom i samma stund försökte få och sova. 


Sen somnade jag på bussen hem också, helt otroligt. Så sjukt trött så jag la mig direkt när jag kom hem, somnade strax efter 21!


IDAG hade jag morgon i stallet så var upp tidigt då med.


Blev att longera lillgrisen och det gick väl bra måste jag säga, busig och glad så hon fick springa av sig och busa av sig tills hon lugnade sig och då avslutade jag.

Hon busade på ganska så rejält och man såg hur kul hon tyckte det var =D Lyssnade trots det bra på mig vilket kändes bra.


Sen mitt i allt så hände något konstigt, något som varken jag eller hon var berädd på, haha

Plötsligt så satt på ner på rumpan :p Vet inte vad lr hur det gick till för det gick så fort och plötsligt, kul såg det ut med speciellt när man såg hur förvånad/chockad hon blev över vad som hände.


Men upp igen och sen kom hon fram till mig med mulen i ansiktet så hon fick en puss och klapp på halsen, jag stod bara och skrattade emellanåt. Tror hon skämdes lite med, hahaha


Gick en vända in i skogen som avslutning =)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards