sakura

Alla inlägg den 6 juli 2015

=)

Av Malin - 6 juli 2015 01:07

I lördags fick båda stå då en till häst skulle in i flocken, den häst som blev skadad vid betessläppet.

Ville därför inte krångla med och ta ur mina då, bättre dom får hälsa på varandra i sin takt. Det gick iaf väldigt bra insläppet och Sakura blev glad och kär :p Haha


Så det kändes bra att det gick så bra.


Idag, söndag så var jag ut en sväng med Sakura. Tog en liten tur i skogen och arbete lite med henne och tog någon galopp också. Wow vad det gått fort ändå och få tillbaka henne ändå. Vi har tagit det sakta och är i princip helt tillbaka nu men det är givetvis lite hållning och styrka kvar men vi kan nog snart vara tillbaka där vi slutade =D


Tycker att hon jobbade på riktigt fint idag, låg på lite i traven till en början men slappnade av mer och mer. Galoppen var jättefin också men den behöver lite mer styrka för och vara perfekt ;) Hon sökte sig faktiskt neråt lite idag i galoppen med, lite oväntat men kul!


Jag tror att vi faktiskt kan vara där vi slutade i vintras till hösten, bara jag lägger in mer dressyrpass igen, börjar med 1gång i veckan sen kan vi öka på. Sen får man givetvis se över värmen. Vill inte direkt rida ett tungt ridpass på banan i 30 +. Så det känns verkligen superkul nu. 

Nu kanske jag snart kan ta ut en tränare och börja på allvar igen!


Känns underbart och ha henne tillbaka, det är så kul och arbeta henne både från marken och ryggen. =D

Och jag har ev skaffat mig en medis till henne med, trodde inte jag skulle göra något sådant igen men vi får se. Vi har sagt att vi prövar oss fram helt enkelt. Så nu är tanken att tjejen ska prova hoppa henne lite med ;) 


Miraz blev det inte så mycket med förutom att borsta och pyssla om henne, något som för henne är det bästa i världen, förutom att få komma ut på en tur i skogen då.

Sedan uppe vid banan stannade vi till då jag fick syn på presseningen dom har liggandes där, lite tjockare variant. Så jag tog upp den och väcklade ut den på marken (prassalde lite extra) men hon brydde sig inte ett dugg.


Klev över den några ggr utan problem så då plockade jag upp den och drog den vid benen men nej, ingenting. Det var väl inget konstigt med det eller.

Så till slut slängde jag den över ryggen och det var inga problem heller, åt lite gräs med den på sig... Drog den upp till huvudet med och ingen reaktion där heller.


Hon är verkligen den bästa och vilken utveckling hon gjort min fina häst <3


Bjuder på lite bilder...


           

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards